top of page

Obyčejně neobyčejné odpovědi - 1. část

Čím dál častěji odpovídám svým klientům na otázky. Odpovědi na tyto otázky bych neměla vědět. Jenže já je vím, vidím a cítím.


Nemám to tak pro to, že by mě zasáhl blesk, sjela jsem se na psychedelikách a ono mi to pak tak zůstalo nebo jsem snad dokonce absolvovala zasvěcení u gurua.

Asi vás zklamu, ale za tím vším stojí trénink. Vím, je to o dost nudnější než ty možnosti předtím, ale je to tak.



Všechno začalo kurzem Pokročilé léčení u Sida Smutného, kde jsme se mimo jiné učili obdobu kineziologického svalového testu. Zjednodušeně řečeno udělám ze svých rukou "kyvadlo", které mi odpovídá na otázky ano nebo ne. Jak je to možné? Jak může moje tělo odpovídat na otázky, které se týkají někoho jiného než mě? Upřímně mi to je asi úplně jedno. Nejsem typ, který by zkoumal fungování věcí. Mně stačí jediné, a to když ty věci fungují.

Můžu se splést? Jasně, že jo. Ale takhle je to za mě u všeho.


Po svém cestování po Rumunsku jsem měla to obrovské štěstí, že jsem se blíže setkala s jednou ženou. Ta žena se mi stala nesmírně blízkou, ale to není ten důvod, proč o tom píšu. V tomto případě bylo a je důležité, že ta žena svalový test umí.

Takže jsme si vzájemně testovaly různé věci (tomu procesu se svalovým testem se říká testování) a rozhodovaly jsme se podle výsledků tohoto našeho testování. Ve svém reálném životě, jsme viděly dopady těchto rozhodnutí.


Zas a znovu trénink....

Já jsem si v testování nevěřila a bylo pro mě velmi důležité, abych si u kamarádky ověřila, že testuji správně. Díku tomu jsem si začala věřit čím dál víc a zvyšovala jsem si při testování jeho pravdivost. Začala jsem cítit, kdy testuji pravdivě a kdy mi do toho leze ego, kdy nechci slyšet odpověď, kdy ten člověk, který se mně ptá, vlastně odpověď nechce znát. A také kdy mě ten člověk nepouští do toho, abych se na tu odpověď vůbec mohla podívat.


Takže se vůbec nemusíte bát, že o vás zjistím úplně všechno. Kromě toho, že mě to většinou nezajímá (jelikož svých vlastních věcí k řešení mám dost), tak to také považuji za neetické a bez vašeho vědomí a výslovného souhlasu to nedělám. Bývá to ještě i ošetřeno "shůry", kanál, přes který bych dostala odpověď, je uzavřený.


Všechno tohle "hraní" s kamarádkou, kdy jsme si vylepšovaly techniku, vedlo i k jedné další věci. Nevím, jestli to můžu nazvat rozvojem intuice, kvality 3. oka nebo čím vlastně.

Každopádně když od vás dostanu otázku, tak odpověď většinou už tuším, ještě předtím, než si ji ověřím testováním. V případě komplexnější otázky, mohu vidět, cítit nebo prostě vědět pozadí celé věci. Díky dalším otázkám, které mě napadají a rozvíjí tu vaši původní, se dokáži dostat až k "jádru pudla".


Čeho se ty otázky mohou týkat:

  • věci, co vám v životě nefungují - práce, vztahy,...

  • jestli je pro vás něco vhodné a pokud ano, tak na kolik %

  • s čím souvisí zdravotní problémy, které máte a co by vám mohlo pomoci

  • na kolik % něco chcete vědomě a na kolik % nevědomě

  • jak jste spojeni se svým vnitřním světem a jeho součástmi

  • původ strachu a dalších pocitů, který máte v jakékoliv oblasti svého života

  • mnoho dalších otázek, které se týkají minulosti a přítomnosti

  • na budoucnost se z několika důvodů neptám

Aby tento článek nebyl nepříjemně dlouhý, tak budu pokračovat příště, kde se blíže podívám na to, jak s tím co zjistím, se dá dále pracovat.

bottom of page